Neo Steam: The Shattered Continent veiksmas vyksta Chrysalis žemyne, kuriame mokslas ir magija harmoniškai klesti. Galiausiai randama galinga medžiaga - Neo Steam.
Veikėjų kūrimas
Veikėjo kūrimas gana paprastas. Prieš susikuriant pirmąjį veikėją, reikia pasirinkti tarp Rogwel ir Elerd. Pasirinkau Elerd, nes taip atrodė paprasčiau. Tuomet atsidariusiame lange pasirenki vardą, rasę, klasę, lytį ir t.t. Rasės yra septynios: Humans, Taxn Humans, Elves, Pom, Lupine, Tarune, ir Lyell. Klasės yra keturios: Warrior, Mystic, Machinist, ir Scout.
Gameplay
Priklausomai nuo klasės, žaidimą pradėsite vienoje iš 3 šalių. Aš žaidimą pradėjau Bashitunka. Greitai peržiūrėjau savo šarvus ir ginklus, kurie, nors ir gražiai padaryti, neatrodė labai įspūdingi. Tačiau jie buvo žymiai geresni nei pradiniai šarvai, duodami WoW žaidėjams. Pasišnekėjau su pirmu NPC ir buvau maloniai nustebintas - kalbant kamera nejuda (fixed camera).
Taigi, pradėjau vykdyti pirmąją užduotį ir pastebėjau, kad mano veikėjas labai keistai juda. taigi nusivylęs WASD valdymu, ėmiau vaikščioti pele spausdamas reikiamą vietą. Pripratęs prie valdymo nužudžiau tuos kelis mielus monstrus, atsėmiau apdovanojimą ir viską pakartojau. Greitai gavau "Care Package." Atidaręs radau šaunių daiktų ir dar vieną Care Package, kurį galėjau atidaryti būdamas didesnio lygio. Taip pat gavau keistą kuoką, kurios dar negalėjau naudoti. Greitai supratau, jog turėjau gyvūnėlį, kuris tuo metu buvo bevertis, tačiau laikui bėgant tapo geriausiu mano draugu.
Taigi tęsiau žaidimą, kol pasiekiau 6 lygį ir ėmiausi naudoti tą kuoką. Labai nustebau, kad tokį šauniai padarytą ginklą gavau jau nuo 6 lygio. Atvykęs į miestą stebėjausi detalia pastatų struktūra, garo mašinomis, ir mąsčiau, kokius dar nuostabius ginklus ir šarvus žaidimas slepia? Toliau žaisdamas vykdžiau užduotis, žudžiau bosus ir supratau, jog čia tikrai linksmiau nei WoW pasaulyje.
Pasiekus 10 lygį galėjau išsirinkti savo klasės specializaciją. Ją pasirinkęs gavau naują šarvų rinkinį ir galimybę dirižabliu keliauti į Elerd Karalystę. Čia treniravau savo gyvūnėlį naudingų dalykų. Čia taip pat buvo treniravimosi teritorijų, kur net nebūdamas prie kompiuterio ir nedarydamas nieko gauni TP (Training Points).
Žaidime labai daug linksmų ir keistų dalykų:
P.S. Šitą apžvalgą tik verčiau, ji yra įvertinta ~8/10.